Ombokning/avanmälan

Skapad av Jan Palmén, Ändrad den Mon, 18 Dec 2023 vid 03:22 PM efter Jan Palmén

Biljetter återlöses ej. Biljetterna är dock inte personliga utan kan överlåtas till annan.

Ångerrätt finns normalt inte vid denna typ av evenemang, men vi försöker ändå hjälpa till med en ombokning vid ex. sjukdom eller skada.

För att begära en ombokning måste:

• begäran ska göras senast 48 timmar före guidningen startar och med kontaktformuläret på vår kontaktsida.
  • det finnas lediga platser på det event som biljetterna ska flyttas till.

Crime Walks Sverige AB följer lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler som i 2 kap. (Avtal om varor och icke finansiella tjänster) 11 § punkt 12 meddelar om undantag för ångerrätt vid kulturevenemang vid tillhandahållande av tjänst på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.